Salı, Şubat 13, 2018

Şişman Komutan Amca-5-Geçtim mi, çaktım mı?

      
"Oğlum, ne yaptın sen böyle?"
Hemen koşturdum basamaklara, kaç basamak birden çıktım fark etmeden, kendimi listelerin karşısında buldum ve matematik öğretmenim de camın arka tarafında bana bakıyor yüz yüzeyiz. 

    "Oğlum ne yaptın sen böyle, hiç beklemiyordum; çok şaşırttın beni!

Hala da anlayabilmiş değilim durumunu, hatta tekrar sözlü yapmayı bile düşündüm emin olmak için ama diğer yedi dersini de görünce inandım mucizeye. Aferin sana hem de kocamanından, dedemin aferinlerinden, hepsinden de geçtin!"            

Sekiz dersin sekizinden de geçtiğimi duyunca olduğum yere yığılmaya başladığımı hatırlıyorum başka da bir şey hatırlamıyorum, öğretmenler odasında koltuğun üzerinde açtım gözlerimi ve gözlerimi açar açmaz da dış kapıya koşturmaya başlayınca arkamdan bağrışmalar başladı öğretmenlerden "hepsinden geçmişsin evladım, yorulma gel dinlen biraz daha." utana sıkıla gelip oturdum tekrar kalktığım yere.

 Yaşasın lise ikinci sınıftım artık. Dönem arkadaşlarımdan kopmamıştım. Ergenlik belası mıydı neydi anlayamadım yaptığımı. Neyse geçti artık kurtuldum her neyse, bundan sonra da benden uzak olsun gitsin nereye gidecekse. Ben yoluma devam etmeliydim. Ettim de hiçbir dönem kaybetmeden üniversite de dahil okullarımı bitirdim. 


5/8


Devam edecek.

Görsel: Google Görseller

2 yorum:

  1. Bloggerlar Sanal Alemde Buluşuyor!
    Merhaba, yazınız için teşekkürler. Bloggerların buluşma ve sosyal paylaşım platformunda sizleri de aramızda görmek isteriz. Böylelikle diğer bloggerları tanıyabilir, yeni fikirler edinebilir ve içeriklerinizi daha geniş kitleye tanıtabilirsiniz. İyi çalışmalar.
    http://blogworld.com.tr.ht//welcome

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çöp Bidonu,
      teşekkür ederim. İlk fırsatta mutlaka uğrayacağım, dün kısa bir gezinti yaptım ama kayıt durumları için zamanım yoktu, daha doğrusu çok uykusuzdum üşendim.

      Sil

Hoş geldiniz.
İlginiz için teşekkür ederim.